Ing. Nicolas Mikeš
Vajnorská 51, Bratislava
Ingrediencie
Jablkový koláč:
- 2 odmerky Herbalife Formula 1 s vanilkovo-smotanovou príchuťou
- 1 odmerka Multivlákninového nápoja (7 g)
- 1 stredné zelené jablko, tenké plátky
- 2 vajcia
- 100 g nízkotučného mäkkého syra (4% tuku)
- 30 g kefíru alebo cmaru s nízkym obsahom tuku 1%
- 1 kávová lyžička mletej škorice
- 1 kávová lyžička hnedého cukru
Zmrzlina:
- 240 ml mandľového mlieka
- 2 odmerky Herbalife Protein Drink Mix
- 2 porcie Herbalife Formula 1 s príchuťou Caffé Latte
- 2 polievkové lyžice mandľového / arašidového masla
Postup:
Postup pre jablkový koláč:
V miske rozmiešajte vajíčka. Pridajte zvyšky ingrediencií pre jablkový koláč (okrem jablka) a dobre premiešajte.
Nalejte zmes do 15 cm vysokej tortovej formy a ozdobte plátkami jablka. Zmiešajte spolu škoricu a cukor a posypte touto zmesou jablká. Pečte 20 až 25 minút pri teplote 180 °C, kým koláč nezhnedne.
Postup pre zmrzlinu:
Zmiešajte ingrediencie na zmrzlinu a potom nechajte v mrazničke 2 až 3 hodiny. Zmrzlinový kopček umiestnite na vrch koláča pri servírovaní. Dobrú chuť!