Herbalife Microbiotic Max – vlastnosti a účinky
Microbiotic Max je doplnok stravy vo forme prášku, ktorého špeciálna receptúra kombinuje probiotiká a prebiotickú vlákninu, ktoré sa navzájom harmonicky dopĺňajú a pomáhajú vám dosiahnuť vaše výživové ciele.
- Obsahuje 2 miliardy živých baktérií z kmeňov Bifidobacterium lactis a Lactobacillus helveticus na jednu porciu
- Bez lepku
- Vysoký obsah vlákniny
- Bez pridaných sladidiel, farbív a konzervačných látok
- Nie je potrebné uchovávať v chlade
- Jemná vanilková príchuť
Čo sú to Probiotiká a prebiotiká?
Probiotiká a prebiotiká – znejú takmer rovnako, no plnia odlišné funkcie.
- Probiotiká sú živé „dobré baktérie“, ktoré sa vyskytujú v našich črevách.
- Prebiotiká sú látky, ktoré slúžia ako potrava pre tieto baktérie. Medzi prebiotiká zaraďujeme najmä vlákninu.
Naše črevá sa podieľajú na množstve činností bez toho, aby sme si to uvedomovali. Počnúc rozkladaním potravy na živiny až po uvoľňovanie energie a odstraňovanie odpadu z tela.
Preto je dôležité dbať o zdravie našich čriev konzumáciou potravín, ktoré obsahujú probiotiká a prebiotiká. Probiotiká, ako sú kmene Lactobacillus a Bifidobacterium, môžu pomôcť rozšíriť spektrum a rozmanitosť prospešných baktérií v našich črevách, zatiaľ čo prebiotiká tieto baktérie živia.
Čo robiť pre to, aby bola naša črevná mikroflóra v rovnováhe?
- Dbajte na dostatočné množstvo vlákniny v strave. Tú nájdeme najmä v ovocí a zelenine, celozrnných produktoch a strukovinách.
- Snažte sa obmedziť cukor a konzumáciu polotovarov.
Použitie
- Pridajte 1 vrecúško (2 g) do polovice pohára vody (asi 100 ml), miešajte, kým sa nerozpustí a vypite. Pite samotné alebo pridajte do svojho obľúbeného koktailu Formula 1.
- Pri miešaní používajte vodu pri teplote nižšej ako 25 ° C, aby nedošlo k ovplyvneniu účinnosti produktu.
- Vychutnajte si Microbiotic Max raz denne.
Používajte tento výrobok v rámci vyváženej a rozmanitej stravy ako súčasť zdravého a aktívneho životného štýlu.
Výživová hodnota – Herbalife Microbiotic Max
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.